Wat is er te doen?

Beleef de kracht van windturbines bij 11 BEAUFORT. Dé plek om op interactieve wijze de energie van windmolens te ervaren.
Kom te weten hoe een windturbine werkt, wat het nut ervan is en hoeveel geluid een windturbine maakt. Maar ook het belang van groene energie en nog veel meer interessante wetenswaardigheden, ontdek je bij 11 BEAUFORT.

De komst van het windpark in de Noordoostpolder bracht nogal wat vragen met zich mee. De gemeenten Noordoostpolder en Urk hebben 11 BEAUFORT uitgekozen als experience centrum. De gunstige ligging ten opzichte van het windpark en de snelweg A6 en de verschillende interactieve belevenissen, waren doorslaggevend.

Wat kunt u verwachten van een bezoek aan 11 BEAUFORT?

Plezier voor iedereen, van jong tot oud! Een bezoek aan het windmolen experience centrum 11 BEAUFORT is een absolute aanrader.
Maak een reis door de wereld van de grootste windturbines van Nederland en voel de energie! Ervaar met een gids, of op eigen gelegenheid, de grootsheid van het Windpark Noordoostpolder. Voel de energie van de wind en wek je eigen energie op. In circa 1,5 uur beleef je bij 11 BEAUFORT deze indrukwekkende wereld.

Nog meer energie opdoen? Bezoek dan onze duurzame boerderijwinkel vol (h)eerlijke streekproducten en cadeaus. In de sfeervolle boerderij is het goed vertoeven met een drankje en huisgemaakte lekkernijen.

Wilt u graag komen lunchen of dineren? Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij een heerlijke lunch of diner.

Bekijk onze folder