De Kluishof

Gezellig napraten over de indrukken die u heeft opgedaan?

Neem dan wat te drinken en wat lekkers in onze horecagelegenheid De Kluishof. De Kluishof is de perfecte locatie voor iedere feestelijke gelegenheid, dagtocht, workshop of vergadering. Maar ook voor een kopje koffie bent u van harte welkom! Of u het nu klein wilt houden of groots uit wilt pakken, bij De Kluishof is alles mogelijk.

De Kluishof is niet alleen voorzien van zakelijke gemakken, maar is ook uitermate geschikt voor gezinnen. Zo is er een luchttrampoline en zijn er spelelementen voor de kinderen. En niet te vergeten onze enige echte overdekte Zuid-Afrikaanse Braai op houtskool, de (h)eerlijke boerenlunch en onze warm & koud buffetten waarbij duurzaamheid en aandacht voor het dierwelzijn hoog in het vaandel staan.

Arrangementen

Welke vorm van vergaderen en buffet u ook kiest, wij maken voor u graag een offerte op maat. Wij adviseren u graag en bieden u van harte een passend voorstel aan.

Knipselkluishofklein

De rust van de boerderij gecombineerd met een sfeer van gezelligheid in een moderne setting maakt De Kluishof uitermate geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid.

collage (4)vergaderinig_goed[1]