Dagtochten

De Noordoostpolder, één van de jongste stukjes Nederland. Hoe is deze nou tot stand gekomen? Op uw dagtocht naar 11Beaufort kunnen we u hier alles over vertellen. Onze gids is een trotse derde-generatie-polderbewoner en neemt u mee in het ontstaan van de polder en familiebedrijf Renne. Ook zal hij meer vertellen over zijn link met Windpark Noordoostpolder.

Onder het genot van een kop koffie en huisgemaakt appelgebak zal door onze gids een persoonlijk verhaal worden verteld over de geschiedenis van de polder. Daarna zult u in de bus stappen voor een unieke route door de Noordoostpolder. Tijdens deze route krijgt u een mooi beeld van de identieke boerderijen en architectuur.

Het hoogtepunt van de rit is de route over de dijk langs het IJsselmeer, waar u optimaal kunt genieten van de schoonheid van de natuur in de polder. Daarnaast loopt deze unieke route over de dijk ook langs Windpark Noordoostpolder, een van de grootste windparken van Nederland. Eenmaal terug bij 11Beaufort kunt u ook nog een kijkje nemen in onze streekproductenwinkel.

Aan het eind van deze dag zult u zeker met hele andere ogen naar de Noordoostpolder kijken.

Meer weten over de verschillende arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0527-681458 of 0651048779.